Gyorsmenü

„SZIE Kiváló Tehetségei” Konferencia

Az Új Nemzeti Kiválóság Program és az Egyetemi Tehetséggondozási Tanács által a Szent István Egyetemen megrendezésre kerül a „SZIE Kiváló Tehetségei” című konferencia, melynek célja, hogy ezen programokban részvevők (alap- és mesterszakos hallgatók, doktoranduszok, doktorjelöltek, posztdoktorok)  bemutathassák kutatásuk aktuális állapotát. A konferencia hivatalos nyelve magyar.

A plenáris időpontja, helyszíne: 2018. február 9. 9:00, Földszinti Rektori Díszterem

A szekcióik időpontja, helyszíne: 2018. február 9. 10:00,

  • Gödöllői Campus (2100 Gödöllő, Páter Károly út 1.): a Gödöllői Campus három kara (GTK, MKK, GÉK) és az AGK ÚNKP ösztöndíjasai, valamint az Egyetemi Tehetséggondozási programok Tehetségei részére. Részletek a programfüzetben.
  • Budai Campus (1118 Budapest, Villányi út 35-43.): a Budai Campus három kara (ÉTK, KETK, TÁJK) és az YMÉK ÚNKP ösztöndíjasai részére. Részletek a programfüzetben.

A konferencián elhangzott előadások ISBN számmal ellátott absztrakt konferenciakötetben kerülnek publikálásra. Melyhez szükséges absztrakt beküldési határidő: 2018. január 28.

A felhívás, a programfüzet és az absztrakt formai követelmény az alábbi linken keresztül érhető el: https://gtk.szie.hu/tudomany/szie-kivalo-tehetsegei-konferencia

Kategóriák: